Betonindustrie B.V. Concrelit | Pluggematen 8 | 8331 TV Steenwijk | Tel. 0521-514922 | Fax. 0521-517515


 

Bedrijfsinformatie

Home - Bedrijfsinformatie

Concrelit Stalvloeren
Concrelit Stalvloeren ontwikkelt, produceert en vermarkt vloer- en ligsystemen voor de stallenbouw. De Concrelit-producten worden landelijk toegepast. De meeste producten worden in gewapend beton uitgevoerd en hebben veelal een constructieve toepassing.


Ultramoderne betonfabriek: machineproductie en wetcast

Concrelit beschikt over een ultramoderne betonfabriek in Steenwijk. De machines werken volgens het direct ontkist principe wat betekent dat ieder product na gestort, verdicht en afgewerkt te zijn direct gelost wordt. Zo zijn grote series in korte tijd te produceren. Meer dan dit ligt de kracht van de fabriek in de royale maatvoeringen van onze productielijnen. Concrelit beschikt over de capaciteit om seriematig producten te maken met de volgende afmetingen:

tot 515 cm lang
tot 120 cm breed
tot 40 cm hoog

Naast de machinale productie worden tevens prefab elementen geproduceerd volgens het zogenaamde 'wetcast' principe. Dit betekent dat het product na het storten gedurende enkele uren in de mal blijft zitten waardoor een optimale verdichting ontstaat. Hiervoor is een speciale productiehal ingericht die in 2008 in gebruik is genomen. Met deze productielijn kunnen we elementen produceren die qua afmetingen buiten de machinematen vallen.


Prefab oplossingen: snel en efficiënt

Concrelit maakt prefab oplossingen; dat werkt snel en efficiënt.
Efficiënter werken betekent automatisch kosten besparen. Sneller en efficiënter werken in de bouw wordt steeds vaker vertaald naar werken met prefab elementen. Door prefab betonelementen op een seriematige wijze te produceren kan op levertijd en prijs winst geboekt worden. Zaken waar Concrelit invulling aan geeft.Maatwerk productie

De ruime ervaring op het gebied van seriematige productie van prefab betonelementen in een grote variatie aan afmetingen bieden mogelijkheden voor tal van andere en nieuwe producten. De opdrachtgever vraagt en wij bieden aan: een concurrerende, snelle en efficiënte oplossing in de vorm van een product.Producten van vandaag

Het assortiment van Concrelit bestaat uit diverse prefab vloerelementen waarmee rundveestallen kunnen worden ingericht. 


CONCRELIT: BASIS VOOR HET BETERE BOEREN


Henk Jan Röfekamp, algemeen directeur